Nunti Tematice

 

Lasati visele sa devina realitate intr-un decor asa cum vi-l doriti!

Iata scenariile pe care vi le propunem:

 

Gothic

RAFINAMENT ŞI ELEGANTĂ MEDIEVALĂ.

În 2010, nunta cu …iz gothic, a fost ridicatã la rangul de trend. Misterioasã, îndrãzneatã şi deopotrivã pretioasã, aceastã tematicã cu tentã renascentistã abordeazã o paletã coloristicã dramaticã, dominatã fãrã doar şi poate de roşu burgundy şi negru tãciune.

 

Bal Mascat

EXTRAVAGANTĂ ŞI GLAMOUR.

Culori vibrante, tuşe de auriu sau argintiu, pene luxuriante şi bineînteles, spectaculoasele mãsti de bal mascat. Toate aceste ingrediente, puse cumpãtat şi creativ în scenã, accesorizate inspirat potrivit tematicii, dau naştere unui concept picant, dar totodatã romantic.

 

Flori de cires

DELICAT ŞI DIAFAN.

O încantãtoare tematicã primãvãraticã, construitã în jurul diafanei flori de cireş, simbol recunoscut al puritãţii, fragilitãţii şi fertilitãţii. Conceptul este de origine asiaticã (SAKURA) şi îmbinã armonios elemente florale în aranjamente simpliste tip ikebana, fructe roşii - în special cireşe- şi materiale vaporoase în nuanţe pastelate.

 

Floarea Soarelui

MAIESTUOS ŞI RADIANT.

Nu degeaba englezii au denumit floarea soarelui “happy face”. Aceste flori “pozitive” şi roditoare au dat naştere unui concept spectaculos, încãrcat de optimism, luminã şi culori calde, rezumat la nivel simbolistic prin veselie, pace şi prosperitate. Paleta cromaticã porneşte de la alb-ivoire şi capãtã accente galben aurii în contrast cu tonuri calde ciocolatii.
Textilele folosite sunt fie cele satinate şi luminoase, fie cele cu iz rustic.

 

Mar Verde

PROSPEŢIME ŞI  CANDOARE. 

Ti se strepezesc dinţii, dar nu rezişti sã nu muşti cu poftã dintr-un mãr verde ! O ”explozie” de prospeţime, naturaleţe şi bunã voie rezultã pe datã dintr-o asemenea abordare tematicã aplicatã creativ şi inspirat decorului tãu de nuntã, îmbinând cu delicateţe flori diafane, texturi fine, mere şi o mulţime de accesorii tematice pe care vi le punem cu drag la dispoziţie.

 

Film

AND THE OSCAR GOES TO......

Avem o mulţime de reţete de succes pentru mirii care doresc sã devinã chiar şi pentru o zi protagoniştii unui film celebru. Şi nu doar la nivel de afiş de film. “Intriga” este mult mai complexã şi ii va ţine pe toţi oaspeţii cu sufletul la gurã.

Deznodãmântul este garantat ... happy end.

 

1001 de Nopti

EXOTIC ŞI SENZUAL.

O atmosferã caldã şi intimã cu iz oriental, culori pãtrunzãtoare, pietre multicolore, motive arãbeşti şi materiale catifelate reînvie romantica poveste de dragoste a Şeherezadei din 1001 de nopţi la nunta dumneavoastrã.

 

Nunta …pe Val

E ..LIMPEDE CĂ-I FASCINANT!

Indiferent de anotimp sau de locaţia recepţiei dumneavoastrã, mirajul azuriu al tematicii estivale îi va cuceri cu siguranţã pe toţi cei prezenţi.

Nuanţe seducãtoare de la turqoise aprins şi pânã la bleu diafan, îmbinate armonios cu nisipiu şi alb sidef, materiale textile rãcoroase şi accesorii marine de-a dreptul încântãtoare vor crea fãrã doar şi poate o nuntã...pe val.

 

Boo-hoo-hoo!!!

DISTRACŢIE GARANTATĂ. Dacã nu ştiaţi încã, anul acesta, sãrbãtoarea de Halooween picã într-un weekend (30-31 octombrie), astfel cã tematica BOO HOO HOO! reprezintã cea mai inspiratã alegere pentru o nuntã “spooky”de octombrie! Culorile predilecte ale acestei teme sunt ivoire, portocaliul cald şi derivatele sale, brunul ciocolatiu şi tuşele de negru.

 

Paun Imperial

SEDUCŢIE ŞI DISTINCŢIE. 

Simbolul mândrului pãun este încã din vechi timpuri tradus drept success şi prestigiu, frumusete şi gratie. Toate aceste interpretãri se regãsesc în conceptul Joben Events, care vã propune o nuntã plinã de culoare, cu pene şi decoraţiuni în ton, cu materiale satinate în nuanţe electrizante şi cu cele mai delicate accesorii pertinente graţioasei teme.

 

Rustic

CALD ŞI NATURAL.

Conceptul rustic, bazat pe minunile şi deliciile naturii, poate fi construit cu tentã casual sau elegantã.

Tematica îmbinã culorile calde cu cele mai roditoare plante într-un decor absolut senzaţional, în care lemnul şi materialele textile mate, sunt elemente predominante. 

 

Citrus Chic

FRESH, AROMAT ŞI LUMINOS.

Un concept care invocã soarele şi cãldura verii în orice anotimp. Lãmâile, portocalele, grapefruit-ul roşu şi lime-ul reprezintã esenţa acestei tematici chic. Alãturi de aceastã paleta caldã de culori, sugerãm drept fundal ivore-ul cu tentã aurie sau albul sidef.

Creativitatea joacã şi de aceastã datã un rol deosebit de important, întrucat noi, de plidã, accesorizãm totul cu elemente sutã la sutã naturale.

 

Bamboo

MINIMALISM ŞI BUN GUST.

Şi de aceastã datã vorbim de un trend al anului 2010. Pentru cei care nu ştiu prea multe despre longevivul bambus, noi vã spunem cã este un simbol al puterii, al flexibilitãţii şi totodatã planta care creşte şi se dezvoltã mai repede ca oricare alta din lume.

Pornind de la aceste date, tematica este una de bun augur pentru tinerii însurãţei, deosebit de luminoasã şi proaspãtã, elegantã şi exoticã deopotrivã.

 

Sah Mat

GEOMETRIA DRAGOSTEI.

O tematicã  absolut senzaţionalã pentru cuplurile care îşi doresc o nuntã nonconformistã în alb, negru, tuşe de roşu şi piese de şah.

Cu ajutorul echipei Joben Events, care are deja reţeta pregãtitã, un astfel de eveniment este garantat o reuşitã şi va rãmane mereu în memoria oaspeţilor dumneavoastrã.

 

Purple Rain

“Purple rain” este, cu siguranţã, o alegere cât se poate de inspiratã pentru decorul dumneavoastrã de nuntã.

Purpuriul este asociat încã din vechi timpuri cu rafinamentul aristocrat al caselor regale, fiind perceput drept o nuanţã misterioasã, puternicã, dar totodatã preţioasã, regãsitã în naturã în cele mai delicate şi diafane flori precum lavanda, orhideea sau liliacul. Combinaţia roşului fierbinte cu albastrul rãcoros a dat naştere acestei culori sofisticate şi pozitive, asociate în genere cu luxul, creativitatea şi spiritualitatea.
Cât despre ploaie, dragi miri.... oricât aţi fi de influenţaţi de bãtrâna superstiţie cum cã ar fi aducãtoare de belşug, noi suntem ferm convinşi cã vã doriţi o zi însoritã şi fãrã intemperii. Simbolul, însã, este cat se poate de binevenit, conferind totodatã salonului de recepţie aerul proaspãt al unei ploi de varã.

Şi dacã tot veni vorba de superstiţii, apoi ploaia cea roditoare se spune cã ar aduce însurãţeilor copii frumoşi şi sãnãtoşi. Iatã, asadar, un motiv în plus pentru care Joben Events vã recomandã cu cãldurã acest rafinat şi diafan concept decorativ de
bun augur la început de drum.

 

Moulin Rouge

FRENCH BURLESQUE.
Şi dacã nu v-am cucerit încã, cu bunãvoinţa dumneavoastrã, tragem speranţã sã ne vedem şi sãptãmâna viitoare la Sala Polivalentã unde, între 19-21 Februarie,  Joben Events vã aşteaptã cu drag şi la Targul “Ghidul Miresei - Your Wedding Mall” în standul 15. Vã promitem ... senzaţii tari întrucât şi de aceastã datã venim în întâmpinarea mirilor noştri cu o tematicã de excepţie - “Nuntã à la Moulin Rouge”.

Întrucât ne dorim sã vã facem o surprizã de zile mari, nu dãm deocamdatã secrete din casã, dar ne angajãm cu simţ de rãspundere sã vã impresionãm cât mai plãcut  sã vã câstigãm simpatia şi încrederea şi sã vã convingem sã ne faceţi cât mai curând o vizitã privatã sã discutãm pe îndelete despre evenimentul dumneavoastrã.  

 

 

PÂNĂ ATUNCI VĂ RUGĂM SĂ REŢINEŢI: O NUNTĂ TEMATICĂ ÎN VIZIUNEA JOBEN EVENTS ESTE ÎN FAPT UN CONCEPT CREATIV ŞI ACCESIBIL, REALIZAT ÎN FUNCŢIE DE BUGETUL ALOCAT ŞI NU DOAR UN DEZIDERAT. ASTEPTĂM CÂT MAI CURÂND PROVOCAREA DUMNEAVOASTRĂ.

web design: BIT Development
© 2010 Joben Events - Organizare Evenimente, Toate Drepturile Rezervate
Joben Events este o agentie de organizare de evenimente in principal concentrata pe organizarea de nunti tematice