Pentru cei care sufera de sindromul Peter Pan - respectiv domnii care se arata usor tematori in pragul altarului - pentru cei care mai stau inca pe ganduri daca sa se angajeze sau ba in “batrana institutie”, pentru viitoare doamne cu patalama la mana,
cu simturi teribil de ascutite in preajma fericitului eveniment, avem o veste buna.

Avandu-ne drept complici de nadejde la ceas aniversar, veti pasi, cu siguranta,
cu dreptul!

La o prima vedere, scenariul unei nunti poate parea simplu: o sarutare, un da hotarat, doi miri emotionati sub greutatea pirostriilor, un fursec si o inghititura de vin,  iar pe final...chef mare.
Da, cand esti oaspete savurezi din plin momentul si totul pare floare la ureche. Odata ce ocupi, insa, rolul de protagonist in filmul asa numit "Nunta", descoperi cu stupoare ca ziua cea mare vine la pachet cu o multime de incercari si dureri de cap.
Si va intrebati pe buna dreptate: cum se poate transforma o ceremonie obisnuita intr-o poveste de neuitat? Ei bine, piesa de rezistenta este ingredientul JOBEN EVENTS!

Creativitatea noastra, pliata pe doleantele, exigentele,
visurile si sperantele celor care ne investesc cu incredere, garanteaza si aniversari de neuitat, botezuri si petreceri private cu adevarat memorabile.
joben events
web design: BIT Development
© 2010 Joben Events - Organizare Evenimente, Toate Drepturile Rezervate
Joben Events este o agentie de organizare de evenimente in principal concentrata pe organizarea de nunti tematice