Bit Development Services este o companie infiintata in 2007, avand ca domeniu de activitate industria IT.

Daca initial compania a targetat domeniul web development prin realizarea si implementarea aplicatiilor web (site-uri, baze de date, platforme cms, promovare si optimizare online), ulterior, odata cu largirea portofoliului de clienti si a cererii din piata IT &C, BIT Development Services s-a specializat in servicii IT complete.

Consultanta la Bit Development Services este GRATUITA fie pentru problemele de natura hardware sau software fie pentru achizitionarea unui pc nou sau pentru realizarea unei pagini web.

Consultanta GDPR (General Data Protection)

Desi in prezent, nu exista o cerinta expresa de a detine o anumită calificare sau certificare, responsabilul cu protectia datelor trebuie să aibă calitatile si cunostintele profesionale adecvate recunoscute de legislatia privind protectia datelor.

Bit Development detine standardele:
• SR EN ISO/IEC 27000:2017
• SR EN ISO/IEC 27001:2018
privind tehnologia informaţiei, tehnicile de securitate si sistemele de management al securităţii informaţiei.

Indiferent de domeniul dumneavoastra de activitate, de necesitati sau dimensiunea companiei, Bit Development Services isi propune sa aduca un plus de valoare prin solutiile si serviciile oferite venind in intampinarea clientilor cu o oferta  completa:

1. Realizare website, gazduire si promovare online

2. Service Calculatoare – Instalare si configurare software, Instalare hardware

3. Recuperare Date de pe orice suport de stocare defect sau  ca rezultat al stergerii accidentale, virusarii sau instalarii sistemului de operare fara backup